Historie

Aan het begin van de vorige eeuw (5 juni 1905) was Dirk Korver, overgrootvader van de huidige directie, gestart als dorpssmid in het centrum van Mijdrecht. In het midden van de fabriek werd het smidsvuur opgestookt met de blaasbalg. Zijn klantenkring vond hij in de agrarische sector.

Anton Korver, één van zijn zonen, zette het bedrijf voort, o.a. met de productie van kruiwagens, varkensbakken, melkkarren, spatbordstangen en diverse andere producten.

Na diverse verbouwingen en aankopen van buren in de Dorpsstraat te Mijdrecht, werd in 1987 besloten te verhuizen naar de Energieweg op het industrieterrein van Mijdrecht. Hier kreeg Korver B.V. de ruimte om zich nog verder te ontplooien.

In de afgelopen jaren is het accent gaan liggen op op maat gemaakte producten door middel van het bewerken van RVS, staal- en aluminium materialen. Echter worden kruiwagens, varkensbakken en diverse agrarische producten nog altijd vervaardigd.

Momenteel staat de 4e generatie Korver aan het roer van het bedrijf en wordt er hard aan gewerkt om het bedrijf voort te zetten en nogmaals 100 jaar tevreden klanten te houden.

Over ons

Neem contact op

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een reactie terug te sturen.