Jointhepipe

Korver B.V. is producent van de watertappunten van Jointhepipe.org en hier zijn we trots op! Voor Jointhepipe.org maken we verschillende watertappunten voor zowel binnen- als buitengebruik en speciale verchroomde bar uitvoeringen voor in de horeca.

In Nederlands, en op vele andere plaatsen in de wereld, is het leidingwater van zo’n goede kwaliteit dat het onlogisch is dat er bronwater gedronken wordt uit flesjes. Deze flesjes zijn een aanslag op het milieu. Overheden, waterbedrijven, gemeentes en overige bedrijven kunnen bij Jointhepipe.org een tappunt aanschaven.  Dit tappunt wordt op openbare plekken aangesloten zodat iedereen leidingwater kan tappen.

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Eerste Stichting Jointhepipe.org watertappunt op Bonaire!!

Geproduceerd door Korver B.V.

Wilt u zich aansluiten bij het grootste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers of bent u geïnteresseerd in het complete verhaal van Jointhepipe.org kijk dan op www.jointhepipe.org

Neem contact op

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een reactie terug te sturen.